Sommerferie: Panama City Beach Billige Hoteller Og Moteller, Med Billeder Og Video

Bonsoni St Agnes Range Det er derfor, jeg har brug for et Hus Velsignelse dag, hvor jeg bruger en time at gå fra rum til rum, to bunker, banen er det bunke og lagt væk bunke. Disse lastbiler, der anvendes modificeret Ford C-Serien Tilt Cabs monteret højt på chassiset, hvilket gør dem perfekte til over-the-road, semi-traktor-trailer arbejde. Ford havde indtastet diesel markedet i 1961 med Cummins-baserede versioner af H-Serien høj tilt cab, der er udpeget HD-Serie. I andre tunge nyheder, Ford udvidet dieselmotor tilbud til også at omfatte nogle F-, C-og N-Serie lastbiler, og som tidligere, https://halvandenmandsseng.dk kun H-Serien havde tilbudt en diesel-motor option. Motoren sad mellem sæderne under en sort cover. Tilføjet til den modsatte ende af Ford lastbil frekvenser til 1961 blev den tunge T-Serie lastbiler.

Product Photography Camera Afskediget efter en kort kørsel af 1960 modeller var den ulyksalige Edsel, en bil, der holdt en masse løfte efter indførelsen, kun at ende sit løb som en fiasko af episke proportioner. Den største nyhed i Ford lastbiler til 1960 var den lille Ranchero. Fordi så meget var nyt for Ford lastbiler i 1961, de fleste lastbiler kun har fået mindre opdateringer til 1962. Men for sande Ford fans, disse ændringer var mærkbar. Ranchero tilbage med få ændringer til 1961, undtagen for valgfri tilgængeligheden af en 170-kubik-tommer seks til at erstatte standard 144-cid enhed. Ford ‘ s 1962 ferie fra ændringer til deres lastbiler ikke vare længe. Ford Ranchero fik lidt af et kosmetisk ansigtsløftning, og efter at have eksperimenteret med smeltet cabs og Styleside senge, Ford F-Series Styleside lastbiler begyndte at vende tilbage til separat kabine og bed byggeri.

I så gøre det, Ranchero mistede sin krop-on-frame construction, og i stedet vedtog Falcon ‘ s unibody design. Ford Ranchero mødt 1962 med et nyt ansigt, der omfattede en ny flush-monteret gitter og pegede forskærme, men lidt andet er ændret. Ford conventionals opført 1960’erne med overførsel organer, men den traditionelle grille forandring; dette års forlænget ned til kofangeren og fik følgeskab af slots i hætten førende kant. I tillæg til en ny crosshatch gitter for 1963, Ford Rancheros og Sedan Deliverys blev velsignet med en valgfri V-8 ved midyear. 1962 Ford Sedan Levering ligeledes legede de Ranchero ‘ s nye look, men fik også set par andre ændringer. Økonomi-minded købere noterede og salg løb 50 procent forud for Ford Ranchero ‘ s 1959 stemmer. Ford lastbiler op til F-600, her vist med et tippelad, bar 1960-light-duty Ford truck modeller ” kølergrill, mens F-700-tallet og større fremføres vandret-bar 1959 design.

Også til 1962, F-Serien Styleside 4×4 kom med en separat kabine og bed, som vist her. Ford F-Series’ gitre var lidt revideret i 1962, udskiftning af FORD bogstaver i midten med cross barer. To store begivenheder, der er markeret 1960 til Ford Motor Company, — en start på noget lille, den anden en indrømmelse af nederlag. Ford pickup trucks blev igen tilbudt i fire-hjulstræk form, som det fremgår af dette 1960 Ford F-250. Econoline pickup trucks havde en 71/2 fod seng, der placerer dem mellem de 61/2 – og 8-fods senge, der tilbydes på Ford F-100 lastbil, og de koster omkring $85 mindre end tidligere mindst dyre Ford F-100. Den nye Ford Falcon-baseret Econoline serien omfatter en kort, frem-kontrol afhentning.