pas på bladene!

Det er falde og træerne er flammer i alle deres herlighed. Der ikke er i ærefrygt for denne bountiful gobelin af rød, guld og orange blade, der pryder løvfældende træer i kvarterer, parker og bjergene fra kyst til kyst? Med en azurblå himmel som baggrund farver er meget mere forstørret, øges dine billedoplevelser. Midt i alt dette lurer en trussel, som kan være ødelæggende og dødbringende. Læs venligst om at opdage de iboende farer af efterårssæsonen og hvad du skal gøre for at beskytte dig selv og din ejendom.

Anne Bridgeton var vant til at tage sin ‘ 99 Camry på ugedag udflugter fra sit hjem i Kentucky foden til sit job nogle tredive miles væk. Ved rejser langs smalle, snoede bagsiden veje og undgå interstate, Annes turen tog en ekstra femten minutter hver vej, men det var en lille pris at betale, som en af fordelene inkluderet visning en bucolic landskab fyldt med gårde og skovområder, og indkasseret af små butikker. En eller anden måde var det sterile sceneri af interstate mere nedslående end beroligende, selv foruroligende til tider. Desuden tog ingen tandem trailere Kentucky baggrunde i modsætning til interstate, som var fuld af dem. Opholder sig ud af deres måde var ledende årsag Anne undgået interstate.

Denne sidste oktober alt dette ændret til Anne og dramatisk så. Det havde været en tør sommer og efteråret syntes at have ankom tidligere end normalt, da bladene ændret og faldt godt inden måneden sluttede. I nogle sektioner langs bagsiden veje, især i mere boligområder, blev bladene stablet op sammen med bremse for fjernelse af lokale sanitet besætninger. Det mindede Anne af snedriver, at hun ville snart se hele vinteren lang på vej tilbage og tilbage til arbejde.

Når telefonen ringede, antaget Anne at det var nogen i hendes sted af arbejde kræver at spørge hende, om hun ville forbi på en lokal gård og afhente cider og donuts. Flere gange i løbet af året ville Anne besøge en nærliggende gård og afhente en godbid for sin kontorpersonale. Da det viste sig var det hendes mor ringer til minde om Anne, der i dag var hendes lillesøster fødselsdag.

Trække ud til siden af vejen, Anne aktiveret sin emergency blinklys, slukke motoren, og engageret moderen i samtale. Ikke tre minutter gik når Anne bemærket en røgfane af røg stiger op uden for vinduet forsædepassager. Foruroliget over, hun afbrød samtalen med sin mor, forladt sin Camry for at undersøge, og så snart flammer skyde fra jorden. Som hun ringet 911 blev Camry hurtigt opslugt i et inferno og inden øjeblikke det blev ødelagt. Heldigvis for Anne var hun uskadt–dybt rystet– men i live.

Hvad skete der med Anne sker alt for ofte at bilister, der parker deres køretøjer direkte over blade. Annes katalysator var synderen og som med så mange nyere biler det kan varme op til temperaturer over 1500 grader. Når Anne stoppede sin Camry lige på toppen af bladene, gnister fra Camrys katalysator faldt, bladene brød i brand, og hendes bil blev opslugt i minutter. Heldigvis, Anne undslap med sit liv, men hendes Camry blev ødelagt.

Sørge for at sikre, at sæsonens skønhed ikke lulle dig til at glemme potentielle farer. Holde dit køretøj langt fra blade og kun park på overflader, der er helt klart af alle rester. Hundredvis af brande hvert år er antændes af katalysatorer; være på vagt og ikke blive offer for denne dødbringende fare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.