John Dag Fossil Beds National Monument: Malet Bakker, Oregon

Folk, der anbefaler typisk 2 tommer tyk Dow produkt (blå bord). Folk på web vil ofte lighedstegn mellem pink skum med polyisocyanurat, men det er ikke nødvendigvis tilfældet. Men du kan finde andre mærker på din lokale hardware butik, og farverne vil variere, afhængigt af producenten. Problemet er, at de ting, du kan købe til den hardware butik er typisk “bedre” til at øge isoleringen egenskaber (F-værdi). 35° og 40° C, den thrips skal alle dø: problem løst. Vi havde ikke vand i haven. Husk, jeg gør det i sommermånederne, når fisk er normalt på dybere vand. Den største fisk i søen vil altid være i den bedste dækning og steder. Jeg bliver nødt til at prøve din pie opskrift.

Beautiful Book & Flowers

Da jeg tænder min pumper ud på natten, jeg har boret et lille hul i standpipe af min klokke sifon, så overskydende vand tilbage i den vokse senge kan løbe, 3/4 seng når strømmen går ud for natten. Du behøver ikke ønsker at beskæftige sig med bell medfører tab. Selvom dette ikke er giftig, du ikke ønsker at bruge denne til aquaponics. Selv med velfungerende bell medfører tab, kan du gashåndtaget tilbage på effektbehov ved at slukke for enheden periodisk. Timere – Hvis du har en fungerende bell medfører tab, kan du lade vandet pumpen kører kontinuerligt. Jeg tænkte over det, men jeg har ikke arbejdet med det før, og det var nødt til at have flere kurver i det.

Vores første forsøg vist sig at have fejl i design – de indvendige vægge var meget vanskelige at fjerne. Nogen anbefalinger for store containere og inden i planter? Ken er genial plan, der anvendes lange, tynde plader, følgeskab af metal hjørne stykker og holdes i tilfældet med metal snap bånd, der var blevet skåret ned til det formål, og sluttede sig til indersiden til ydersiden. Der er ingen hjørne upåvirket af vinden, hvilket kan swirl rundt med overraskende vold. Og der er også spørgsmålet om holdbarhed. Jeg ville elske at komme derud engang. Jeg elsker dine tæpper. Der er mange grønne hængende planter, der elsker solen værelses.

Den liste af potentielle menneskelige risici ved eksponering for isocyanurates er lang og skræmmende – og jeg ville ikke have, at mine fisk udsat for disse ting (eller har rødderne på mine planter badning i en svag isocyanurat ” løsning). Varmt og solrigt vejr kan være for hårdt på transplantationer på den første dag; så hvis vejret er varmt og solrigt overveje omplantning i aften til at give de nye planter tid til at tilpasse sig til transplantation før eksponering for en dag i bagende sol. Ved den tid, vi havde lavet 6 senge, de formularer, der havde set deres bedste dage, men der var stadig lidt liv i dem, så vi gav dem videre til venner. Bruge lidt tid på at gå gennem frøkataloger og deres websteder.