Dogecoin: Hvor kan jeg købe det?

Du er ikke den eneste, der spekulerer på, hvor du kan købe Dogecoin. Denne kryptokurrency er faktisk en af de mest anvendte meme-valutaer online. Det betragtes ikke som et vittighedsprojekt eller en vittighedsvaluta med en markedsværdi på så højt som 70 milliarder dollars. Dogecoin er et af de mest populære og værdifulde kryptovalutaprojekter på verdensplan. Denne artikel viser dig, hvor du kan købe denne kryptovalutavaluta.
eToro

Dogecoin og eToro er to muligheder for at opnå en fortjeneste, der handler kryptokurrency. Begge platforme tilbyder undervisningsmaterialer og handelsplatforme. Selvom investering i kryptokurrency ikke er reguleret, tilbyder disse platforme mange muligheder for at øge din viden. Du kan få adgang til uddannelsesindhold og øve dig i at investere med falske $ 100,000. eToro gør det nemt for begyndere at komme i gang med handel.
Binance

Binance er det bedste sted at købe Dogecoin. Binance blev grundlagt i 2017 og er vokset til at være en af de mest populære børser over hele verden, så du kan købe mere end 200 kryptokurver. Binance lader brugerne købe Doge i deres oprindelige valutaer og gennem traditionelle betalingsmetoder. Gå til hjemmesiden og klik på “Køb Crypto”. Vælg derefter en betalingsmetode, og gennemfør transaktionen.
Kriptomat

Kriptomat er et godt sted at købe dogecoin eller andre kryptoer. Platformen er reguleret og overholder EU-lovgivningen. Dette sikrer, at brugernes midler forbliver sikre. Webstedet er også i overensstemmelse med EU-reglerne. Dogecoin kan købes og sælges ved hjælp af GBP, EUR og andre større EU-valutaer. Hjemmesiden er enkel at bruge og giver en digital tegnebog gratis.
Skrill

eToro er en af de mest kendte kryptovalutabørser. Du skal bruge et foto-id sammen med en regning for at købe dogecoin via eToro. Efter bekræftelse skal du acceptere vilkårene og overføre din Bitcoin til Escrow. Skrill giver dig mulighed for at købe dogecoin sikkert. Det har lave gebyrer, og du kan hæve penge fra enhver bankkonto eller kreditkort.
Neteller

Der er en række muligheder, hvis du ønsker at købe Dogecoin ved hjælp af et kreditkort. Bitcoin og Visa er bredt accepteret på kryptovalutabørser. Selvom Dogecoin kan købes med dit kreditkort, opkræver de fleste børser 3% til 10% for disse kort. eToro giver dig mulighed for at indbetale Visa eller MasterCard uden ekstra gebyrer. Det er vigtigt at være forsigtig, når du køber kryptovaluta ved hjælp af et kreditkort.